Warmtenet Gemeente Zutphen Waterkwartier Informatieavond

Informatie avond warmtenet

De komende jaren gaat Nederland stap voor stap van aardgas naar duurzame energie. Ook Zutphen wil CO2-neutraal worden. Er zijn plannen om 731 woningen in de Componistenbuurt in de wijk Waterkwartier aan te sluiten op een warmtenet in plaats van op gas. De Componistenbuurt kan hiermee een voorbeeldwijk worden voor de gemeente Zutphen. De ontwikkelingen passen binnen de plannen voor een duurzame en aardgasvrije toekomst voor heel de gemeente Zutphen.

Bekijk de video over het warmtenet in de Componistenbuurt.(in drie talen)

Nederlands
Pools
Arabisch

WAAR:        Strawinskystraat 2
WANEER?:     Woensdagen
HOELAAT?:   Tussen 16.00 en 18.30 uur
EXTRA:           In samenwerking met De werkmakers / Woonbedrijf Iederee1 / ZutphenEnergie / Gemeente Zutphen