Vrienden van onze wijk Waterkwartier

Meld je hier aan om ook vrienden te worden.

Karate Zutphen - Andre Zutphen Strawinskystraat

Karate Zutphen

Inclusieve trainingen houd in dat in de trainingsgroepen iedereen welkom is, zowel met als zonder beperkingen. Bij sommige zijn deze beperkingen fysiek zichtbaar en bij andere niet. Oordeel dan ook niet op voorhand.

Sjane van de Broek - Moeders helpen moeders Zutphen

Moeders helpen moeders

Is een burgerinitiatief van moeders en voor moeders. Sjane van den Broeke is de initiatiefneemster en wordt de “moeder van de wijk” genoemd. Zij heeft haar achterdeur altijd open staan voor mensen die hulp nodig hebben.

herstel cafe zutphen

Herstel Café Zutphen

We zijn Herstelcafé Zutphen, een ontmoetingsplek en een Eetcafé voor en door mensen in herstel. We organiseren eens per week een Eetcafé, eens per maand hebben we een Workshop gericht op herstel. En we organiseren een paar keer per jaar een event.

bakker kuiper zutphen

Bakkerij Kuiper

De speculaasjes van Ambachtsbakker Kuiper zijn beoordeeld als beste van heel Nederland. Tijdens de nationale bakkerswedstrijden ontvingen de bakkers van Kuiper het hoogste cijfer van een professionele jury.

Actief Zutphen

Actief Zutphen brengt mensen in beweging! Op verschillende manieren stimuleren we inwoners van de gemeente Zutphen om te sporten, bewegen en elkaar te ontmoeten.

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft ruim 1.250 winkels en ruim 25.000 medewerkers.